Hlavní obsah

Ve 20 letech zemřel americký herec Cameron Boyce

Novinky, kat

V pouhých dvaceti letech skončil život mladičkého herce Camerona Boyce. Zemřel poté, co ho postihl náhlý záchvat. Objevil se například ve filmech Machři a Machři 2 či v televizní sérii Následníci. Podrobnosti jeho nečekaného úmrtí rodina nesdělila.

Foto: Profimedia.cz

Cameron Boyce zemřel po náhlém záchvatu.

Článek

„Cameron odešel ve spánku při záchvatu způsobeném jeho momentálním zdravotním stavem, kvůli němuž podstoupil léčbu,“ uvedla nekonkrétně hercova rodina ve svém prohlášení s tím, že požádala o respektování soukromí.

Foto: Profimedia.cz

Cameron Boyce s Adamem Sandlerem ve filmu Machři 2.

Na sociálních sítích vyjádřil upřímnou soustrast i Cameronův filmový kolega Adam Sandler: „Tak mladý, milý, zábavný. Prostě nejmilejší, nejtalentovanější a nejslušnější kluk v okolí. Měl jsem ho rád. Miloval rodinu, svět. Díky, Camerone, za všechno, co jsi nám dal. A ještě jsi toho mohl tolik udělat. Máme zlomená srdce. Myslím na tvou úžasnou rodinu,“ vzkázal dojemně herec. Na svého seriálového syna zavzpomínala i Salma Hayeková: „Byl zářivým světlem. Jeho radost bude v našich srdcích žít navěky, ať už se vydal tančit a zářit kamkoli. Jsem s jeho rodinou,“ vzkázala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám