Hlavní obsah

Filmové premiéry: Tajný život mazlíčků 2, Podfukářky a Brankář

Právo, Věra Míšková

Pokračování animovaného Tajného života mazlíčků je o tom, že život je změna ať jste zvíře nebo člověk. Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů, a přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Brankář přináší dramatický životní příběh legendárního fotbalisty Manchester City Berta Trautmanna.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Tajný život mazlíčků 2

Tajný život mazlíčků 2 Video: CinemArt

Panička teriéra Maxe se vdala a po čase si přivezla domů mimino. Max, který dosud děti neměl moc rád, si bezbranné a neschopné dítě zamiloval a začal ho hlídat a chránit tak, až z toho dostal tik. Páníčci ho vzali na venkov, ale to byla další rána: pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo. Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy, přesto zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy.

Tajný život mazlíčků, USA 2019, animovaná komedie, 86 min., režie: Chris Renaud, v českém znění: Kryštof Hádek, Martin Dejdar, Vanda Hybnerová, David Novotný a další.

Podfukářky

Trailer k filmu Podfukářky Video: Forum Film

Okouzlující Angličance Josephine a trošku neohrabané Američance Penny nejde o lásku, ale jen a jen o hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem toho, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání rozhodne zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. A najednou se ze žákyně stává konkurentka. Která z nich bude úspěšnější?

Podfukářky, USA 2019, komedie, 94 min., režie: Chris Addison, hrají: Anne Hathawayová, Rebel Wilsonová, Tim Blake Nelson, Alex Sharp a další.

Brankář

Trailer k filmu BrankářVideo: Film Europe

Bert Trautmann se narodil v Německu v roce 1923 a během války se jako výsadkář aktivně zapojil do bojů. Ke konci války byl zajat a v táboře si všimli jeho talentu. Navzdory počáteční nenávisti fanoušků působil v týmu Manchesteru až do roku 1964. Zlom v jeho kariéře přišel v roce 1958 ve finále Anglického poháru, kdy pro svůj tým vybojoval vítězství.

Brankář, Německo/Velká Británie 2018, životopisné drama, 120 min., režie: Marcus H. Rosenmüller, hrají: David Kross, Freya Mavorová, John Henshaw, Harry Melling a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám