Hlavní obsah

Recyklace 80. let nebere konce, Terminátor, Krotitelé duchů a teď Chucky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snímek Dětská hra je novou verzí dnes již klasické filmové zvrhlosti z roku 1988. Sadistická panenka na hraní Chucky už tehdy vraždila lidi a podle traileru se zdá, že to jen tak neskončí.

Upoutávka na film Dětská hraVideo: Bontonfilm

 
Článek

Když malý chlapec Andy dostal dárek, netušil, že se rozpoutá peklo. Upozorňoval dospělé, že panenka je nějaká divná, ale ti mu nevěřili. Prvního Chuckyho natočil americký režisér Tom Holland. Hodně lidí se u hororu/komedie dobře bavilo a následovalo šest pokračování příběhů sadistické panenky. Letos přichází další.

Foto: Bontonfilm

Chucky je panenka a úchylný vrah v jednom.

V novém filmu Larse Klevberga hrají Aubrey Plaza, Mark Hamill, Tim Matheson a Gabriel Bateman. Andy opět dostane od mámy k narozeninám úchvatnou hračku, nejnovější výkřik technologií, panenku, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Zatím ale nikdo neví, že dokáže i zabíjet s vynalézavostí těch největších psychopatů.

Dětská hra vstoupí do kin 25. července.

V listopadu se navíc vrátí další retro ikona – Terminator: Dark Fate, který navazuje na první dva filmové Terminátory. Režie se chopil režisér Tim Miller, který stojí za komiksovým hitem Deadpool, a hlavně v tom hraje Arnold Schwarzenegger a Linda Hamiltonová.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám