Hlavní obsah

Schwarzenegger bude superhrdina ze školky. V animovaném seriálu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svůj hlas propůjčí animovanému seriálu Stan Lee’s Superhero Kindergarten samotný Arnold Schwarzenegger.

Foto: Profimedia.cz

Arnold Schwarzenegger

Článek

„Je ctí a výsadou pracovat s Genius Brands a POW! Entertainment na tomto novém seriálu a pomoci nést dál tvůrčí odkaz Stana Leeho představením nové skupiny superhrdinů předškolním dětem po celém světě,” řekl Schwarzenegger.

V seriálu prý nebude jen akce a zábava, ale i poučení. Představitel Terminátora má radost, že může děti učit o zdraví, cvičení a výživě. Bude mluvit hlavní postavu a je i koproducentem seriálu. Tou postavou je Arnold Armstrong, běžný učitel tělocviku, který ovšem získá superschopnosti a stane se z něj Captain Courage. Bude muset porazit úhlavního nepřítele Dr. Superiora, ale nejdřív k tomu musí vycvičit svůj tým, což jsou děti.

Foto: Skydance Productions a Paramount Pictures

Dvě nové tváře a původní Sarah (Linda Hamiltonová) vpravo.

Většinu fanoušků ale více než animák pro předškolní děti zajímá, jak dopadne šestý Terminátor a jestli to nebude propadák jako minule. Dokonce i herečka Linda Hamiltonová (Sarah Connorová) přiznala, že poslední Terminátoři za moc nestojí.

Nový díl Terminator: Dark Fate má do kin vstoupit v listopadu 2019.

„Myslím, že jsme udělali dobrou práci, když jsme teď zase zúžili své zaměření, takže by to mělo odrážet ty první dva filmy,“ dušuje se Hamiltonová.

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám