Hlavní obsah

Nová tvář české scény Filip Chris debutuje singlem a videoklipem The Power

Právo, jaš, kul

Na české hudební scéně je nový adept. Jmenuje se Filip Chris a aktuálně vydává singl a videoklip The Power. Písnička je o změně vlastní životní cesty. Na Novinkách.cz má premiéru.

Klip Filipa Chrise.Video: archiv umělce

 
Článek

„Jsem z těch, kteří neváhají vzít osud do vlastních rukou a vykročit do neznáma. A proto jsem moc rád, že mé aktuální životní téma podpořil producent Hynek Toman skvělou hudbou, která si mě získala od první chvíle naší spolupráce,“ říká k novému singlu zpěvák Filip Chris.

Za skladbou stojí jak autorsky, tak producentsky muzikanti z kapely Support Lesbiens Hynek Toman a Dušan Marko. Na nahrávání se dále podíleli bubeník Radek Tomášek a baskytarista Marek Marian Leždík. Následný mix a mastering proběhl ve studiu Biotech u Ecsona Waldese.

Foto: Jan Přibylský

Filip Chris přichází na českou hudební scénu.

Režie, kamery a střihu videoklipu ke skladbě The Power se zhostil fotograf a videomaker Viet Van. „Spolupráci s Filipem si nemůžu vynachválit, od začátku až po poslední klapku byl soustředěný a měl jasnou představu. V den natáčení bylo vše zajištěné a já se mohl soustředit na práci. O dobré přípravě svědčí i fakt, že natáčení trvalo pouze den, a to jsme natáčeli na čtyřech lokacích,“ přibližuje natáčení Viet Van.

Filip Chris se narodil v roce 1992 v Benešově u Prahy. Už odmalička tíhnul k umění a hudbě. V době, kdy se měl rozhodnout, jakým směrem se bude dále ubírat, bylo jasné, že umění bude jeho priorita do budoucna.

Reklama

Výběr článků

Načítám