Hlavní obsah

Rockový slunovrat přivítá Royal Republic, Horkýže Slíže či Gaia Mesiah

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Rockový slunovrat přivítá v Řevnicích u Prahy od 31. května do 1. června desítky muzikantů ze zahraničí i ČR na třech pódiích.

Foto: Rockovy slunovrat

Royal Republic

Článek

Za hlavní hvězdu považují pořadatelé švédskou rockovou formaci Royal Republic, která vystoupí 1. června. Přiveze i novou desku, která vyjde o den dříve.

V pátek zahrajou Horkýže Slíže, Gaia Mesiah, němečtí Itchy, Sto Zvířat, Prago Union, Skyline a Ting. Na sobotu se chystají kromě Royal Republic Wohnout, Auxili, La Regadera ze Španělska, Circus Problem, Kapitán Demo nebo N.O.H.A.

Foto: Miroslav Voženílek

Horkýže Slíže v šatně sálu Střelnice v Hradci Králové patnáct minut před začátkem koncertu. Zleva Juraj Štefánik, Marek Viršík, Mario Sabo a Kuko.

„Pokračuje i charitativní soutěž mladých kapel Rockový slunovrat léčí, která má za cíl nejen podpořit možné naděje české hudební scény, ale zejména pomoci nemocným cystickou fibrózou. Veškerý výtěžek poputuje na konto Klubu nemocných cystickou fibrózou. V rámci této „nadace“ lze nově přispívat i na elektrický vozík pro handicapovaného Patrika Šimánka,” sdělil mluvčí festivalu Kryštof Chvojka.

Stan zdarma

V areálu lesního divadla v Řevnicích bude k dispozici dostatek občerstvení a ubytování v bezplatném stanovém městečku, upozorňují pořadatelé. Vstupenky lze pořídit za 550 Kč na celý festival v síti GoOut, nebo lze koupit i jednodenní vstupenky. Více na rockovyslunovrat.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám