Hlavní obsah

Nová alba: Bad Religion, Amon Amarth a Vampire Weekend

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rockové legendy se vrací v plném lesku. Bad Religion a Amon Amarth jsou svém hudebním stylu jedineční a jejich novinky to potvrzují. Vampire Weekend přinášejí příjemné moderní melodie tak, jak se na rozhraní žánrů s přídomkem indie sluší a patří.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Bad Religion: Age of Unreason

Foto: Epitaph

Nová alba

Americká punkrocková parta Bad Religion je zjevně „nesmrtelná“. Vydává v pořadí sedmnácté studiové album a je na něm věrná svému údernému stylu. Na plochu necelých čtyřiatřiceti minut vměstnala čtrnáct krátkých a skočných skladeb.

Amon Amarth: Berserker

Foto: Sony Music

Nová alba

Jedenácté studiové album švédské deathmetalové kapely Amon Amarth, která je na scéně od roku 1992, přináší tucet nových skladeb. Nesou se v duchu melodičtější odnože daného žánru, razanci nicméně nepostrádají.

Vampire Weekend: Father of the Bride

Foto: Columbia/Sony Music

Nová alba

Vampire Weekend je americká indiepopová kapela, která má ve své hudbě pevné rockové kořeny. Stylově lavíruje, nicméně ve svých písničkách ctí příjemnou melodii a také nenásilnou klubovou interpretaci.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám