Hlavní obsah

Vlasta Horváth natočil live klip se svými fanoušky

Právo, jaš, kul

Před dvěma měsíci vydal zpěvák Vlasta Horváth čtvrté album s názvem Stále nevěřím. Pokřtil ho v březnu rámci koncertu se svými fanoušky v pražském Paláci Akropolis. Z tohoto večera si odnesl nejen skvělý zážitek, ale také záběry pro videoklip k písni Světlo v duši, která je již třetím singlem z alba. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Nový klip Vlasty HorváthaVideo: archiv umělce

 
Článek

„Jsem naprosto nadšený, neboť právě takový klip jsem si vždycky přál mít. Je v něm skvěle zachycena úžasná atmosféra, která ten večer panovala,“ tvrdí Horváth.

Přiznává rovněž, že vznik uvedené písně nebyl vůbec jednoduchý, a díky tomu se málem nedostala na album. O to větším je paradoxem, že právě ona byla nakonec vybrána jako třetí singl a zároveň námětem pro live videoklip.

Foto: archiv umělce

Vlasta Horváth vydal již čtyři alba.

„Stále jsem nemohl dodělat text, a přitom scházelo tak málo. V konečném výsledku jsem šťastný, že se mi to nakonec podařilo. Píseň má úžasnou energii a skvěle funguje u publika na koncertech. Chtěl bych tímto moc poděkovat všem fanouškům a svým hudebním hostům Peteru Freestoneovi a Davidu Krausovi, kteří se podíleli na celém křtu i na videoklipu,“ dodává Horváth.

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám