Hlavní obsah

James Bond proti Freddiemu Mercurymu. Rami Malek je záporňákem v bondovce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Producenti připravované bondovky ve čtvrtek potvrdili, že herec Rami Malek, který si vysloužil celosvětovou slávu rolí Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody, bude soupeřem Jamese Bonda.

Foto: Profimedia.cz

Rami Malek podal v roli Freddieho Mercuryho přesvědčivý výkon.

Článek

Barbara Broccoliová a Michael G. Wilson s režisérem Carym Fukanagou představili své herecké hvězdy (Bonda bude naposledy hrát Daniel Craig), ale film pořád nemá název. Média zatím používají jednoduchou zkratku Bond 25.

V dalších rolích fandové agenta 007 uvidí Leu Seydouxovou (Dr. Madelaine Swannová), dále Bena Whishawa (Q), Ralpha Fiennese (M) a Naomie Harrisová ztvární Miss Moneypenny. V menších rolích se objeví Jeffrey Wright, Ana de Armas,  Billy Magnussen či Dali Benssalah.

Foto: Forum Film CZ

Daniel Craig ve filmu Spectre

Foto: Profimedia.cz

Lea Seydouxová

Foto: Profimedia.cz

Billy Magnussen

Foto: Profimedia.cz

Ben Whishaw

V chystaném pokračování Bond odejde z aktivní služby na odpočinek a užívá si na Jamajce. Tam ho ale kontaktuje Felix Leiter z CIA a Bond se vydá zachraňovat uneseného vědce, což ho přivede na stopu zloducha, který se zmocnil nebezpečné technologie.

Režisér Fukanaga dodal, že se bude točit na Jamajce, v Norsku, Anglii a Itálii. Premiéra se předpokládá v dubnu 2020. Původně měl akční snímek režírovat Danny Boyle, ale s producenty se rozešel po tvůrčích sporech o podobu nového Bondova dobrodružství. Scénář byl přepsán a na režisérskou stoličku usedl Fukunaga.

Pracovní, tedy neoficiální název filmu, zní Shatterhand. Zřejmě proto, že Bondův nepřítel Ernst Stavro Blofeld v knize Žiješ jen dvakrát (1964) použil falešné jméno Guntrum Shatterhand.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám