Hlavní obsah

Adam Mišík v písni i klipu o pocitu, kdy se vztah změní v peklo

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Adam Mišík pokračuje ve spolupráci s dvojicí producentů Marcelem Procházkou a Ondřejem Fiedlerem. I v jeho nové skladbě přišli s aktuálním zvukem, který podtrhuje náladu písně. Jmenuje se Démoni a vznikl k ní i videoklip.

Nový klip Adama MišíkaVideo: Universal Music

 
Článek

Mišík má na vzniku skladby autorský podíl. „Celá píseň je inspirovaná toxickým vztahem, nemožností se posunout dál, i když víme, že by to bylo správné. Ústřední myšlenka vychází z mých prožitků z poslední doby. Nejlepší terapií je pro mě vždycky psaní, právě proto singl vznikl,“ přiznává.

Podobně jako v případě předešlé písně V tobě se rozhodl videoklip k novince Démoni pojmout surově a realisticky. Oslovil proto mladého režiséra Petra Simona, s nímž spolupracoval už na klipu k tanečnímu songu Slowmo.

„Klip má odrážet surovost okamžiku, kdy se vztah ze sekundy na sekundu může změnit z nebe v peklo. Nechtěl jsem nic obrazově vyžehleného, cílem bylo jít vizuálem trochu proti proudu. Myslím, že režisérovi se to podařilo skvěle,“ pochvaluje si Mišík.

Petr Simon už spolupracoval například s rappery Nikem Tendem na vizuálu k písni Sedm, s Viktorem Sheenem nebo Rytmusem.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám