Hlavní obsah

Beatles? Co to je? Komedii o největším hudebním podvodu nabídne Danny Boyle

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Yesterday je název nové romantické komedie, která vychází z originální situace. Ve světě, kde nikdo nezná Beatles, ale vy ano, je lehké stát se největším hitmakerem. Yesterday nabízí trailer.

trailer YesterdayVideo: Cinemart

 
Článek

Yesterday je tak trochu odlehčenou verzí vážného klasického tématu - upsat se ďáblu a získat slávu a peníze? Může to opravdu projít? Neúspěšný písničkář jednoho dne zjistí, že nikdo na světě nezná legendární skupinu Beatles a její písničky. Na Ringa, Paula, George a Johna si vzpomíná jen on.

Foto: Universal Pictures

Hrdina komedie Yesterday (Himesh Patel)

Není nic jednoduššího než nejlepší hity šedesátých let ukrást a vydat je jako své vlastní. Průměrný brnkal tak zažije vzestup a je oslavován jako génius. Peníze se jen sypou, ale přinese mu to štěstí?

Film režíroval slavný Danny Boyle (Mělký hrob, Trainspotting, Milionář z chatrče) podle scénáře Richarda Curtise (Láska nebeská). Hlavních rolí se ujali Himesh Patel, Lilly Jamesová nebo zpěvák Ed Sheeran.

Premiéra bude 27. června.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám