Hlavní obsah

Skupina Totální nasazení vyrazila na velké turné

Právo, šíd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na velké společné turné Turne!ečko Kazoo or Die! Punk Rock Tour 2019 vyrazilo na začátku února trio tuzemských punkrockových kapel Totální nasazení, E!E a The Fialky. Série šestnácti koncertů se uskuteční nejen v Čechách, ale také na Moravě, ve Slezsku i na Slovensku.

Foto: Jan Šída, Právo

Skupina Totální nasazení – zleva P.P.Cvok (Pavel Pešata) – kytara, zpěv, Sváťa (Svatopluk Šváb) – baskytara, zpěv, Karloss (Karel Máša) – kytara, zpěv, Franky (Petr Žák) – bicí

Článek

Slánské Totální nasazení úspěšně vstoupilo do své dvacáté deváté sezony hned se dvěma novinkami. Tou nejpodstatnější je návrat staronového člena, kytaristy Pavla Pešaty alias P.P.Cvoka, který se po pěti letech stal opět nedílnou součástí kapely.

Foto: Jan Šída, Právo

Na turné se představí i pražská skupina The Fialky.

„Jsem moc rád, že se Pavel rozhodl pro návrat do našich řad, a máme z toho všichni v kapele velikou radost. Jeho kytara i zpěv jsou originální a nezaměnitelné, a jak jsme si již mohli v minulých letech vyzkoušet při turné, které s námi jel P.P.Cvok jako host, spolu s kytaristou Karlossem se navzájem skvěle doplňují, zvuk je plnější a je to parádní jízda, navíc teď máme tři zpěvy,“ uvedl baskytarista a zpěvák Sváťa Šváb.

Už v kvartetu natočilo Totální nasazení začátkem ledna v hostivařském nahrávacím studiu materiál na nové, v pořadí jedenácté řadové album Kazoo or Die!, které vyšlo začátkem února na CD i LP. Album obsahuje patnáct skladeb. Kromě již zveřejněného singlu Je mi to líto jde o nové skladby, na kterých se autorsky podílela kompletně celá kapela. I díky tomu je album zatím žánrově nejpestřejším v diskografii skupiny.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Termíny koncertů:

15. 2. Zlín – MASTERS OF ROCK CAFÉ

16. 2. Bratislava – KULTURÁK KLUB

2. 3. Strakonice – DŮM KULTURY

8. 3. Slaný – MC GRAND

9. 3. Rakovník – DŮM OSVĚTY

16. 3. Karlovy Vary – LIDOVÝ DŮM 

22. 3. Brno – KD SEMILASSO

23. 3. Pelhřimov – KD MÁJ

29. 3. Hradec Králové – KD STŘELNICE

30. 3. Opava – LIDOVÝ DŮM

12. 4. Praha – STORM CLUB

13. 4. Liberec – DŮM KULTURY

19. 4. České Budějovice – KD VLTAVA

21. 4. Jistebnice – KD

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám