Hlavní obsah

Mig 21 zahájí druhou část Hurá! Tour na jaře

Právo, TF

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Mig 21 oznámila termíny a místa konání druhé části turné, které nese název Hurá! Tour. Odstartuje už 29. března v Plané nad Lužnicí a bude mít jedenáct zastávek.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jiří Macháček z Mig 21

Článek

Turné nese název podle singlu Hurá!, ke kterému kapela Mig 21 zveřejnila videoklip na začátku října roku 2018.

Koncerty se odehrají v následujícím pořadí: 29. 3. Planá nad Lužnicí, 30. 3. Třebíč, 5. 4. Ústí nad Orlicí, 6. 4. Mladá Boleslav, 12. 4. Cheb. 13. 4. Kadaň, 19. 4. Vratislavice nad Nisou, 20. 4. Trutnov. Turné pak Mig 21 zakončí v pražském Lucerna Music Baru, a to hned tři dny po sobě – 23., 24. a 25. dubna.

„V důsledku vánočních svátků jsme přerušili náš mejdan Hurá! Tour, ale těšíme se na jeho jarní pokračování. Vstupenky jsou již v prodeji, někde už jich moc nezbývá,“ vzkázal fanouškům zpěvák skupiny Jiří Macháček.

Mig 21 jsou česká popová kapela, která se na domácí scéně pohybuje už od roku 1998. Proslavila se především hity Malotraktorem, Slepic pírka a také písní Chci ti říct, která má dnes na serveru YouTube více než 12 milionů zhlédnutí. V čele kapely stojí známý český herec Jiří Macháček, který minulý rok ztvárnil hlavní roli ve filmu Toman.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám