Hlavní obsah

Nová DVD: Spolu to dáme, Sestra, Pátrání, Na jeden nádech

Právo, Věra Míšková

Představitel učitele z populární série Fakjů pane učiteli se vrací ve filmu Spolu to dáme. Milovníci hororů si užijí film Sestra. Pátrání je moderní thriller, jehož vyprávění se odvíjí prostřednictvím zařízení, která používáme ke každodenní komunikaci. Už jen málo vzduchu zbývá nemocné dívce ve sci-fi Na jeden nádech.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Spolu to dáme

Nová DVD

Nezodpovědný floutek Lenny dostane na starosti patnáctiletého kluka Davida s vážně nemocným srdcem. Prognóza říká, že šestnáctých narozenin už se nejspíš nedožije. Lenny pojme péči zcela po svém, bez pravidel. Jestli má David umřít mladý, nemá smysl dělat domácí úkoly. Zato striptýz aspoň jednou v životě vidět musí!

Spolu to dáme, Německo 2017, drama/komedie, 104 min., režie: Marc Rothemund, hrají: Elyas M´Barek, Philip Schwarz, Nadine Wrietzová a další.

Sestra

Nová DVD

Démonická řádová sestra z hororu V zajetí démonů 2 se vrací, aby šířila zlo ze záhadného kláštera v Rumunsku, ve kterém řád jeptišek ukrývá děsivé tajemství.

Sestra, USA 2018, horor, 96 min., režie: Corin Hardy, hrají: Taissa Farmiga, Demián Bichir, Jonas Bloquet, Charlotte Hope a další.

Pátrání

Nová DVD

Když Davidovi Kimovi zmizí šestnáctiletá dcera, policie se pouští do vyšetřování. O 36 hodin později ale nemá žádnou stopu a David se rozhodne prohledat jediné místo, kam se ještě nikdo nepodíval: její laptop. Musí David nalézt digitální stopy své dcery dřív, než nadobro zmizí.

Pátrání, USA 2018, thriller, 101 min., režie: Aneesh Chaganty, hrají: John Cho, Debra Messingová, Thomas Barbusca, Michelle La a další.

Na jeden nádech

Nová DVD

Paříž byla zasažena zemětřesením a ze země uniká smrtelně jedovatý plyn. Mathieu a Anna jsou jedni z mála, kterým se podařilo uniknout do nejvyšších pater místního mrakodrapu. Jejich dcera Sarah, jež trpí oslabenou imunitou, ale zůstala v hermeticky uzavřené komoře, bez níž nepřežije a baterie, která pohání vzduchovou komoru, už dlouho nevydrží. Jak ji vyměnit dřív, než se úplně vybije a uvězní jejich dceru ve smrtící pasti?

Na jeden nádech, Francie 2018, sci-fi, 89 min., režie: Daniel Roby, hrají: Romain Duris, Olga Kurylenko, Fantine Harduinová, Michel Robin a další.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám