Hlavní obsah

Startuje další ročník ankety Žebřík

Příznivci české muziky letos opět mohou po celý leden a únor hlasovat pro své oblíbence v anketě Žebřík. Vítězové 27. ročníku hudební soutěže budou slavnostně vyhlášeni v pátek 8. března.

Foto: Marek Holoubek

Moderátorská dvojice Jakub Kohák a Iva Pazderková

Článek

Fanoušci mohou hlasovat na stránkách www.anketazebrik.cz pro kteréhokoliv ze svých favoritů, z nichž vzejde po pěti nominovaných v deseti kategoriích. Hlasovat lze pro skupinu, album, skladbu, videoklip, zpěváka, zpěvačku, objev, akci, film i pro „oblíbený” průser roku.

O definitivních vítězích se pak bude rozhodovat ve druhém kole do 28. února.

Slavnostní vyhlášení se pak uskuteční v pátek 8. března 2019 od 19 hodin v areálu DEPO2015 v Plzni. Finálovým eventem provede moderátorská dvojice Jakub Kohák – Iva Pazderková. Během šestihodinové show budou oceněni tři nejlepší umělci v každé kategorii, kteří převezmou bronzové sošky z dílny sochaře Václava Česáka.

Kromě toho budou k vidění koncerty oblíbených zpěváků a kapel. „Jsme rádi, že pozvání přijali vítězové posledního ročníku Tomáš Klus, Mydy Rabycad poprvé i Divokej Bill. Po dlouhých dvanácti letech se na Žebříku představí také Gaia Mesiah, lepší než kdy předtím. A velkou ctí pro nás bude přivítat na pódiu Vladimíra Mišíka, který zde oslaví své narozeniny,” uvedl k programu hlavní scény ředitel Hudebních cen Žebřík a šéf magazínu iReport Jarda Hudec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám