Hlavní obsah

Skupina Kryštof vydává se záznamem strahovských koncertů klip k písni Cesta

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záznam dvou loňských koncertů skupiny Kryštof na pražském stadionu Evžena Rošického, který vychází pod názvem Kryštof na Strahově 2017 na CD, DVD a Blu-ray, je v okamžiku vydání multiplatinový. K dostání bude v pátek 30. listopadu, ovšem už v neděli 25. listopadu ho kapela představila na čtyřech projekcích. Nyní zveřejňuje videoklip k písni Cesta.

Nový klip kapely Kryštof k písni Cesta.Video: Universal Music

 
Článek

„Koupili jste si tolik nosičů, že se nám z toho protočily panenky. Náklad Blu-ray už je dokonce vyprodaný,“ sdělil Richard Krajčo na jednom ze čtyř víkendových promítání v pražském multikině Cinema City.

Také na velkém plátně byl dosavadní kariérní vrchol kapely pro diváky výjimečným zážitkem, který odměnili bouřlivým potleskem. „Byl to pro nás splněný sen. Žádnou další metu už nemáme, dosáhli jsme všeho, o čem jsme jako kluci snili,“ uvedl Krajčo, který už předtím strahovské koncerty označil za „dva nejbáječnější dny kariéry“.

Vedle záznamu koncertu je na nosičích i bonusový dokument mapující v šesti kapitolách náladu v zákulisí z pohledu skupiny a jejího realizačního týmu.

Po videoklipu k písni Vysněnokrajina nyní Kryštof uveřejnil klip k písničce Cesta. Duet Richarda Krajča s Tomášem Klusem vyšel na albu Inzerát v roce 2012 a jeho klip má k dnešnímu dni na YouTube více než třicet dva milionů přehrání.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám