Hlavní obsah

Nová alba: Lucie, Imagine Dragons, Muse a Wohnout

Právo, Jaroslav Špulák

Lucie vydala novinku po dlouhé době a na české hudební scéně je to událost číslo jedna. S čerstvými nahrávkami přišly i skupiny Muse, Imagine Dragons nebo Wohnout.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Lucie: EvoLucie

Foto: BrainZone

Nová alba

Po šestnácti letech se skupina Lucie přihlásila zbrusu novým albem. Je na něm třináct skladeb, charakteristická je jejich pestrost a potěšitelná skutečnost, že kapela svůj tradiční zvuk dokázala bez potíží a s noblesou přetáhnout do současnosti.

Imagine Dragons: Origins

Foto: Universal Music

Nová alba

Americká formace Imagine Dragons vydala již čtvrté studiové album. Reakce na její moderní poprock jsou různorodé, každopádně je na něm několik skladeb, které svou přesvědčivostí aspirují na to, aby se postavily po bok největších hitů formace.

Muse: Simulation Theory

Foto: Warner Bros

Nová alba

Britští Muse se proslavili již na konci devadesátých let a patří mezi nejlepší koncertní kapely světa. Novinka je osmým studiovým počinem v jejich v diskografii a kapela v písních mísí prvky elektroniky, rocku i popu.

Wohnout: Miss Maringotka

Foto: archiv kapely

Nová alba

Skupina Wohnout přichází s novým albem. Čtyři singly z něho zveřejnila již před jeho vydáním. Jde o pestrou nahrávku, na které sehrávají výraznou roli tradiční zvukové prvky formace. Momentálně je na turné k desce.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám