Hlavní obsah

Skupina BSP oslaví čtvrtstoletí na turné a chystá singl

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina BSP (Ota Balage, Kamil Střihavka, Michal Pavlíček), která má na kontě hity Země vzdálená nebo Holka čapni draka, slaví 25 let od vydání své první desky. V létě zahrála na dvaceti festivalech a v listopadu na ni čeká koncertní série.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kamil Střihavka je zpěvákem skupiny BSP.

Článek

Představí se 15. listopadu v Brně, 22. v Plzni, 24. v Jablonci, 27. v Ostravě a 29. v Písku. Předkapelou bude mladá rocková kapela Nevereasy. „Chtěli bychom toto výročí oslavit na rockových pódiích a se svými fanoušky,“ říká zpěvák Kamil Střihavka.

Kromě vzpomínání na minulost chystá kapela do budoucna i nový singl, který může odstartovat novou éru její existence. Michal Pavlíček k tomu dodává: „I když dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, pokusím se napsat Kamilovi druhou Zemi vzdálenou.“

„O dalších podrobnostech budeme již brzy informovat na svých webových stránkách a na Facebooku,“ říká Michal Pavlíček ml. ze zastupující agentury Rocking Booking.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám