Hlavní obsah

Kryštof připomíná blikání na Strahově klipem Vysněnokrajina

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Kryštof vydá záznam ze dvou svých velkých koncertů v září 2017 na stadiónu Evžena Rošického v Praze. CD, DVD i Blu-ray ponesou název Kryštof na Strahově a vyjdou 30. listopadu. Avízem na ně je koncertní videoklip k písni Vysněnokrajina.

Vysněnokrajina, nový klip skupiny KryštofVideo: Universal Music

 
Článek

„Jako první klip z našeho živáku jsme vybrali Vysněnokrajinu proto, že asi nikdy nezapomeneme na ten okamžik, kdy se celý stadión právě uprostřed této písně poprvé rozblikal. Svítící náramky tehdy ukázaly své kouzlo a proměnily Strahov v opravdovou Vysněnokrajinu. Husí kůži jsme měli tehdy a máme ji pokaždé, když na to koukáme,“ vzpomíná na výjimečný okamžik zpěvák Richard Krajčo.

Koncerty, které na stadionu Evžena Rošického proběhly 16. a 17. září 2017, oslavila skupina své pětadvacáté narozeniny. V setlistu se objevily její hity Obchodník s deštěm, Lolita, Cesta, Ty a já nebo tehdy nová balada Zůstaň tu se mnou (Za sny), která výpravnou show za doprovodu ohňostrojů zakončila.

Vyšla přitom jen pár měsíců před vystoupeními jako jedna ze čtyř novinek na výběrovce 25 a hitem se stala až po strahovských koncertech. Přítomni byli tehdy i speciální hosté Petr Janda a Majk Spirit.

Reklama

Výběr článků

Načítám