Hlavní obsah

Ed Sheeran přidává v Praze další koncert

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pár hodin po spuštění prodeje vstupenek na první termín pražského koncertu britského písničkáře Eda Sheerana, který se odehraje 7. července příštího roku, je jasné, že zájem fanoušků nepokryje ani kapacita letiště v Letňanech. Organizátoři proto přidávají další koncert, který proběhne v pondělí 8. července 2019 na stejném místě.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ed Sheeran bude v Praze příští rok dvakrát.

Článek

Vstupenky na druhý koncert jsou k zakoupení, TicketPortal, který jediný nabízí vstupenky i na sezení, je uvede do prodeje v pátek v průběhu dne.

Ed Sheeran do Prahy zavítá v rámci evropského turné Divide 2019. Atraktivitu pražského koncertu zvyšuje i fakt, že nejpopulárnější světový umělec vynechá ve svém programu Polsko nebo Slovensko. Do České republiky se vrací po čtyřech letech po beznadějně vyprodané tuzemské premiéře v Tipsport Areně.

Album ÷ (Divide) vyšlo loni. Získalo ocenění Grammy a dosud se jej prodalo více než 15,5 milionu kopií a dominovalo všem světovým hudebním žebříčkům.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám