Hlavní obsah

Nová DVD: Tiché místo, Krásný únik a Barbie - Magický delfín.

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Emily Bluntová hraje v hororovém dramatu Tiché místo. Helen Mirrenová a Donald Sutherland zase v road movie Krásný únik. Dívky potěší Barbie - Magický delfín.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Tiché místo

Nová DVD

Lee a Evelyn vychovávají tři děti a všichni jsou zatím naživu. Rychle si totiž osvojili pravidla, která začala platit po Jejich příchodu na Zemi. Kdo jsou ti Oni? Nikdo neví. Ví se jen to, že mají mimořádně vyvinutý sluch a každý zvuk přiláká jejich pozornost. Ta pro lidi znamená jistou smrt, což záhy na vlastní kůži poznají i Abbottovi.

Tiché místo, USA 2018, horor/drama, 90 min., režie: John Krasinski, Emily Bluntová, Noah Jupe a další.

Krásný únik

Nová DVD

Příběh stárnoucího páru, který se ve svém vysloužilém obytném automobilu vydává na nezapomenutelnou cestu z Bostonu do domu Ernesta Hemingwaye na floridském Key Westu. Putování, jež v obou znovu probouzí touhu po životě i vzájemnou lásku.

Krásný únik, Itálie/Francie, 2017, road movie, 112 min., režie: Paolo Virzi, hrají: Helen Mirrenová, Donald Sutherland, Kirsty Mitchellová a další.

Barbie - Magický delfín

Nová DVD

Barbie a její sestry navštíví Kena, který na korálovém útesu zkoumá delfíny. Sestry objeví vzácné delfíny, kteří připlouvají jen jednou za rok. Tento nález je povzbudí k pátrání, jak ochránit korálový útes a jeho mořský život. Tehdy potkají Islu, která je také na výpravě za záchranou korálu. Dobrodružství začíná, když vyjde najevo, že Isla je mořská panna.

Barbie - Magický delfín, Kanada 2017, 60 min

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám