Hlavní obsah

Festival Hrady CZ vyvrcholí na Bezdězu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtrnáctý ročník festivalu Hrady CZ se po Točníku, Kunětické hoře, Švihově, Rožmberku nad Vltavou, Veveří, Hradci nad Moravicí a Bouzově představí v pátek a sobotu na Bezdězu.

Foto: František Ortmann

Lenny a Tomáš Klus vystupují letos na festivalu Hrady CZ.

Článek

Páteční program nabídne koncerty Monkey Business, Horkýže Slíže či Majka Spirita + Generala Foxxe, ale také festivalových nováčků, jako jsou Marpo & Troublegang či kapela Škwor.

V sobotu se mohou fanoušci letní hradní tour těšit na Tomáše Kluse, kapelu Divokej Bill, Mandrage, Rybičky 48 nebo Pražský výběr a nově na Lenny, Slzu nebo kapelu Jelen a další zpěváky a skupiny. Festival Hrady CZ na Bezdězu svou letošní pouť uzavře.

V pátek se areál se dvěma scénami za obcí Bezděz otevře v půl čtvrté odpoledne a od půl páté se představí lokální kapela DCRadio, výherce facebookové talentové soutěže Zahraj si s kapelou na festivalu Hrady CZ. Do té se přihlásilo celkem sedmdesát kapel a do finále postoupilo pět nejúspěšnějších hudebních skupin v každém regionu, z nichž vzešla vždy jedna vítězná, která si zahraje na konkrétní zastávce festivalu v rámci oficiálního pátečního programu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám