Hlavní obsah

Nová alba: Gorillaz, Bullet for My Valentine či Florence And The Machine

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi silná jména přicházejí na prahu prázdnin se svými novými albovými počiny. Gorillaz vydávají desku rok po předešlé Humanz, Bullet For My Valentine písně z novinky hned představili i u nás a Florence And The Machine obhajuje své skvělé renomé na britské scéně. Je tu i nová deska rapera a zpěváka Drakea.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Gorillaz: The Now Now

Foto: Parlophone

Nová alba

Album The Now Now produkoval James Ford, se kterým už spolupracovali například Arctic Monkeys a Remi Kabak. Kolekce přináší jedenáct písní, z nichž skupina v předstihu představila Humility, Lake Zurich, Sorcererz a Fire Flies.

Bullet for My Valentine: Gravity

Foto: Spinefarm

Nová alba

Velšská kapela Bullet for My Valentine zrovna hrála na Aerodrome Festivalu v Panenském Týnci, když vycházelo její nové, v pořadí šesté studiové album. Představuje na něm moderní alternativní metal s numetalovými prvky.

Drake: Scorpion

Foto: Republic

Nová alba

Album Scorpion je pátou studiovou nahrávkou kanadského rapera Drakea, která přišla dva roky po úspěšném albu Views (2016). Scorpion je dvojalbum a obsahuje dvacet pět skladeb, přičemž ho žánrově tvoří dvě části. Strana A se zaměřuje na hip-hop a strana B přináší kombinaci r’n’b a popu.

Florence And The Machine: High As Hope

Foto: Virgin

Nová alba

High as Hope obsahuje deset skladeb, mezi kterými jsou i singly Sky Full of Song a Hunger. Nahrávka je pořízena se živými nástroji, mezi hosty je řada různých muzikantů, kteří hrají i na netypické poprockové nástroje.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám