Hlavní obsah

Anna K. má klip o fyzickém kontaktu, který může zachránit

Právo, jaš, kul

V době, kdy zpěvačka Anna K. chystala natáčení klipu k singlu Až mě zachráníš, měla představu, že natočí jednoduché video, ve kterém bude vystupovat pouze s kapelou. Režisér Tomáš Bláha ji ale nakonec přesvědčil, že by byla škoda nepřidat emotivní situace, o nichž je text písně. Vznikl tak velmi zajímavý videoklip.

Nový klip Anny K.Video: BrainZone

 
Článek

„Ta skladba se dá přenést na spoustu životních momentů. Pro mě je v ní nejsilnější sdělení, že i když je člověk ve velmi těžké životní situaci, tak kontakt s milovanou osobou, nejen ten duchovní, ale hlavně fyzický může mít až uzdravující účinek. Zpívám: když tě objímám, nejsi sám. A o tom to celé je. Pocit, když někdo obejme partnera nebo klidně i kamaráda, vzbuzuje pocit bezpečí, důvěry a víry, že všechno bude zase dobré,“ vysvětluje Anna K.

Právě téma fyzického kontaktu, který může člověka zachránit, zaujalo režiséra Bláhu. „Do prostřihů mezi hrající muzikanty jsem se rozhodl zasadit situace, ve kterých se lidi začnou mít zase rádi. Nejde o žádný příběh, pouze o momenty, do nichž vcházíme, když to není dobré, a opouštíme je, když je opět všechno v pořádku. Ta písnička je pro mě o tom, dát někomu šanci mít se opět rád,“ popisuje režisér.

Anna K. videoklip natočila poprvé s kapelou. „Jsem ráda, že mám konečně kapelový klip. Navíc na písničku, která skvěle funguje na koncertech,“ říká Anna K., kterou v létě čeká festivalová sezóna a účast na putovních Létofestech.

Reklama

Výběr článků

Načítám