Hlavní obsah

Filmové premiéry: Teambuilding, Neuvěřitelný příběh o obrovské hrušce a Delirium.

Právo, Věra Míšková

Na Teambuilding vyslal zaměstnance jisté banky režisér Ján Novák. Na dobrodružnou výpravu se vydávají hrdinové animovaného filmu Neuvěřitelný příběh o obrovské hrušce. Delirium je psychologický horor.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Teambuilding

Teambuilding Video: PK Cinema

Jen strašlivé zážitky mají zaměstnanci banky na víkendovém pobytu zvaném teambuilding. Zaměstnanci hotelu, kde jsou ubytovaní, jim schválně přivodí průjem, pracovníci pořádající agentury je vyšlou na cyklistický závod, který je zjevně nad jejich síly, a nakonec se ještě koná rozverně trapný alkoholicko-sexuální večírek.

Teambuilding, Česko 2018, komedie, 83 min., režie: Ján Novák, hrají: Miloslav Mejzlík, Dana Morávková, Anna Stropnická, Alice Bendová a další.

Neuvěřitelný příběh o obrovské hrušce

Neuvěřitelný příběh o obrovské hrušce Video: Film Europe

Život v městečku Solby je tichý a poklidný až do dne, kdy Mitcho a Sebastian najdou v přístavu vzkaz v láhvi. Pochází od zmizelého starosty Solby a stojí v něm, že se nachází na tajemném ostrově a učinil velký objev. Hrdinové se vydávají na cestu s cílem ho zachránit. Během cesty odhalí něco, co lidem přinese v budoucnu mnoho radosti – obrovskou hrušku.

Neuvěřitelný příběh o obrovské hrušce, Dánsko 2017, animovaný, 87 min., Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam, Philip Einstein Lipski

Delirium

Delirium Video: CinemArt

Hlavní hrdina se z psychiatrické léčebny vrací na rodinné sídlo pod podmínkou, že se po dobu třiceti dnů musí pravidelně hlásit své probační dohlížitelce a nesmí opustit dům. Na rozloučenou dostal od svého psychiatra léky, které musí pravidelně užívat a jednu radu: „Věř rozumu, ne svým očím.“ Jenže v opuštěném domě zaplněném vzpomínkami na něj číhají nečekaná překvapení.

Delirium, USA 2018, psychothriller, 96 min., režie: Dennis Iliadis, hrají: Topher Grace, Genesis Rodriguez, Patricia Clarksonová, Callan Mulvey, Robin Thomas a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám