Hlavní obsah

Nová alba: Chvrches, Snow Patrol, Poletíme? a Štefan Margita

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V tomto týdnu upozorňujeme na dvě zajímavé skotské kapely a jejich žhavé novinky, stejně tak na počin Štefana Margity, jenž se pustil do šansonových písniček, a brněnských Poletíme?.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Chvrches: Love Is Dead

Foto: Glassnote Records

Nová alba

Skotská formace Chvrches se představuje se svým třetím studiovým albem. Stojí na synthpopových skladbách, které v sobě mají jak mnoho z popové melodičnosti, tak vliv alternativního přístupu k tvorbě.

Snow Patrol: Wildness

Foto: Polydor

Nová alba

Další skotská kapela Snow Patrol se na svém sedmém studiovém albu představuje v alternativním poprockovém pojetí. V jejich písničkách je patrný smysl pro neotřelou melodičnost, velmi zkušená je produkce a interpretace.

Poletíme?: Chce to hit!

Foto: Supraphon

Nová alba

Nová deska brněnské turbošansonové kapely Poletíme? rozšiřuje stylový záběr z minulých počinů. Šestnáct nových písní má přímočaré texty ze života, solidní interpretaci, svižnou rytmiku a barevnou náladu i energii.

Štefan Margita: Mapa lásky

Foto: Supraphon

Nová alba

Po platinovou deskou oceněných albech Melancholie (2013) a X MAS (2016) se tentokrát slavný tenorista rozhodl vstoupit do světa francouzských šansonů, ale i dalších písní, které ho zaujaly svými nevšedními melodiemi a výtečnými texty. Hosty na albu jsou Hana Hegerová, Miro Žbirka, Hana Zagorová a Zlata Adamovská.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám