Hlavní obsah

Hrady opět rozezní rock a pop

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už čtrnáctý ročník putovního festivalu Hrady CZ začne v červenci. Letos po hradech putují třeba Divokej Bill, Tomáš Klus, J.A.R., Mandrage a další.

Foto: prazskyvyber.com

Michael Kocáb a Michal Pavlíček se těší na koncerty.

Článek

Festival Hrady CZ začíná v pátek a sobotu 13. a 14. července na hradě Točníku a dále pokračuje na Kunětické hoře v Pardubickém kraji (20. – 21. 7.), na Švihově v Plzeňském kraji (27. – 28. 7.), v Rožmberku nad Vltavou v Jihočeském kraji (3. – 4. 8.), na Veveří v Jihomoravském kraji (10. - 11. 8.), na Hradci nad Moravicí v Moravskoslezském kraji (17. - 18. 8.), na Bouzově v Olomouckém kraji (24. - 25. 8.) a na Bezdězu v Libereckém kraji (31. 8. - 1. 9.).

Vystoupí tam třeba Horkýže Slíže, J.A.R., Monkey Business, Majk Spirit + General Foxx, Plexis, Pražský výběr, Škwor, Lenny, Jelen či Slza. Konkrétní program na jednotlivých hradech organizátoři festivalu průběžně zveřejňují na stránkách www.hradycz.cz.

Festival organizuje také talentovou soutěž pro začínající kapely v jednotlivých regionech, doprovodné sportovní aktivity a programy pro rodiny s dětmi. Zvýhodněné lístky na Hrady CZ jsou k dispozici do 31. května v předprodejní síti Ticketstream.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám