Hlavní obsah

Puntičkář Black přetočil hotového Predátora a oddálil premiéru

Novinky, Stanislav Dvořák

Režisér Shane Black už dlouho pracuje na nové verzi Predátora. Když měl skoro hotovo, rozhodl se téměř třetinu filmu předělat. Premiéra se tak odsunula na září.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování Predátora zatím nedopadají moc dobře. Bude novinka výjimkou?

Článek

Herec Keegan-Michael Key si nemůže Blacka vynachválit. Rozhlašuje, jaký je profesionál, mistr slova a perfekcionista. Výrazně prý předělal konec filmu, který měl být podle původních plánů už dávno v kinech.

Herec, scenárista a režisér Shane Black hrál v původním Predátorovi vojáka Hawkinse. Známé jsou spíše jeho scénáře (například Smrtonosná zbraň, Kiss Kiss Bang Bang, Správní chlapi, Iron Man 3).

Ve filmu se má vyskytovat několik mimozemských Predátorů a několik vojáků, fandové osmdesátkové sci-fi mu ale těžko odpustí fakt, že tam není Arnold Schwarzenegger. Ten stále hraje ve filmech a připravuje na rok 2019 nového Terminátora. Jeho nepřítomnost mnohým postačí, aby na Predátora nešli.

Foto: Lionsgate

Yvonne Strzechowská (někdy se píše též Strahovská)

Místo něj v akčním filmu hrají Keegan-Michael Key, Boyd Holbrook, Thomas Jane, Alfie Allen, Trevante Rhodes nebo krasavice polsko-australského původu Yvonne Strzechowská.

Aktuálně platí, že premiéra bude v září 2018. Pokud se Black zase nerozhodne, že je třeba ještě vylepšovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Autor Smrtonosné zbraně točí Predátora

Režisér Shane Black začal točit v Kanadě dalšího Predátora a zveřejnil i první oficiální foto herců. Uvedl, že půjde o „vynalézavé pokračování“, podle jiných...

Výběr článků

Načítám