Hlavní obsah

Seriál Kadeřnictví řeší s humorem ženský svět

Novinky, Stanislav Dvořák

Seriál Kadeřnictví uvede v průběhu května Stream.cz. V hlavních rolích se představí Jana Krausová, Veronika Gajerová, Patricie Solaříková, Nela Boudová a Jana Bernášková.

Foto: Milan Malíček, Právo

Patricie Solaříková má jednu z hlavních rolí.

Článek

V kadeřnictví paní Zuzany se setkává několik generací a typů žen. Starší experimentátorka Marika, upovídaná modelka Lucka, smolařka Radka, ztřeštěná Nela, všeznalá Gita a mladá nezávislá vnučka majitelky Aneta. V práci samozřejmě probírají zásadní otázky, jako jsou vztahy, děti či móda.

Do diskuze mohou navíc přispět i zákazníci - mladí, staří, bohatí i chudí. Kadeřnictví má být podle tvůrců hlavně humorným seriálem s komediálními dialogy.

Foto: Stream.cz

Seriál Kadeřnictví

„Asi je ztřeštěná, ale hlavně taková pipi, nehtíčky, řasy umělé, make up, hodně řeší vzhled. Navíc má šestiletou dceru a shání tatínka,” řekla Novinkám o své postavě nehtařky Patricie Solaříková.

„Humor spočívá v tom, že je jednodušší, což mě baví. Když si vezmu kostým a holky mě namalují, tak mám pocit, že mám IQ asi 5. S ostatními ženami se tam mají rády. Jsou sice trochu slípky, ale mají se rády, což mi přijde hezký. Neprobíhají intriky, spíš vše řeší spolu,” dodala.

Seriál se začne vysílat v květnu od pondělí do čtvrtka ve formě šestiminutových epizod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám