Hlavní obsah

Nová DVD: Suburbicon: Temné předměstí, Madam služebná, Hráči se smrtí a Maxinožka

Právo, Věra Míšková

Matt Damon hraje hlavní roli v thrilleru Suburbicon: Temné předměstí, Toni Colette a Harvey Keitel zase v komedii Madame služebná. Sedmadvacet let po premiéře filmu Hráči se smrtí vznikla jeho nová verze. Nejen děti může pobavit animovaný film Maxinožka.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Suburbicon: Temné předměstí

Nová DVD

V 50. letech je život Rose a Gardnera v prosluněném středoamerickém městečku Suburbicon bezstarostný a idylický. Až jednoho dne je při vloupání Rose zavražděna a policie velmi rychle zatkne podezřelého. Ale když dojde na stanici k identifikaci, Gardner pachatele neoznačí. Možná pro to má dobrý důvod...

Suburbicon: Temné předměstí, USA 2017, thriller, 104 min., režie: George Clooney, hrají: Matt Damon, Julianne Mooreová, Oscar Isaac a další.

Madam služebná

Nová DVD

Bohatý pár chystá na zámku luxusní večeři, ale paní zjistí, že u stolu by mělo být 13 hostů, což je nepřípustné. Rozhodne, že její služebná Mária se přestrojí za španělskou šlechtičnu, čímž odvrátí „neštěstí“ u stolu. Jenže stačí trochu víc vína a Mária si to začne u stolu užívat.

Madam služebná, Francie 2017, komedie, 90 min., režie: Amanda Sthers, hrají: Toni Collette, Harvey Keitel, Michael Smiley, Rossy de Palma a další.

Hráči se smrtí

Nová DVD

Pětice studentů medicíny, posedlých tajemstvím smrti a toho, co se po ní děje, se pouští do odvážného a nebezpečného experimentu: na krátkou dobu si zastaví srdce a ocitnou se ve stavu klinické smrti, který jim umožní poznat posmrtný život.

Hráči se smrtí, USA 2017, sci-fi thriller, 103 min., režie: Niels Arden Oplev, hrají: Ellen Pageová, Diego Luna, Nina Dobrevová, James Norton a další.

Maxinožka

Nová DVD

Ztraceným tatínkem teenagera a outsidera Adama není nikdo jiný než legendární Lesní muž. Skrývá se hluboko v lese, aby ochránil sebe a svou rodinu před společností HairCo., obří korporací, která experimentuje se speciální DNA. Po setkání otec a syn začínají dohánět ztracený čas a Adam brzy zjistí, že i on má velké nadání, o kterém se mu dříve ani nezdálo.

Maxinožka, Francie/ Belgie 2017, animovaný, 91 min., režie: Jeremy Degruson, Ben Stassen.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám