Hlavní obsah

Nové knihy: Lapenová, Constantine, Vondruška i Cílek

Právo, František Cinger

Bohatá nabídka novinek připomíná společenské romány, detektivní příběhy i téma stého výročí vzniku republiky.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nové knihy

Článek

Shari Lapenová:

Někdo cizí v domě

Nové knihy

Karen a Tom Kruppovi jsou šťastní, vzali se teprve nedávno. Tom se dozví, že Karen měla nehodu a leží v nemocnici s otřesem mozku a ztrátou paměti. Po čase se Karen, odhodlaná vyléčit se a zapomenout, vrací s Tomem domů. Ale zdá se, že se tam něco změnilo...

Knižní klub, přeložila Jana Kunová, 272 strany, 299 Kč

Liv Constantine:

Poslední paní Parrishová

Nové knihy

Daphne Parrishová je blonďatá bohyně. Podaří se jí proniknout do rodiny Parrishových a ráda přijme pozvání, aby s nimi jela na dovolenou, protože jí to skýtá vítanou příležitost ke sblížení se šarmantním Jacksonem. Jenomže Amber dostihne pečlivě skrývané tajemství z minulosti.

Domino, přeložila Hana Čapková 440 stran, 349 Kč

Anthony McCarten:

Nejtemnější hodina

Nové knihy

V květnu 1940 Británie vstoupila do války. Německo obsazuje jeden stát za druhým. Winston Churchill se v kritické situaci stává ministerským předsedou. Použitím nového archivního materiálu kniha odhaluje zákulisní momenty, které změnily průběh historie.

Universum, přeložil Martin Pokorný, 296 stran, 299 Kč

Vlastimil Vondruška:

Dračí náhrdelník

Nové knihy

V průběhu okázalé slavnosti, kterou na hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška. Mezi hosty to vyvolá posměch, protože nemá pověst ctnostné manželky, jenže její manžel vyhledá Oldřicha z Chlumu a se slzami v očích ho prosí o pomoc.

Moba, 304 stran, 287 Kč, e-kniha 199 Kč

Roman Cílek:

Panny a netvor

Nové knihy

Scéna z titulní povídky: Postarší, panovačně působící žena žádá policii, aby hledala jejího dospělého syna, kterého již několik dní postrádá. Obává se totiž, že její syn je patologický násilník, poznamenaný nenávistí zejména vůči mladým ženám.

Moba, 280 stran, 249 Kč, e-kniha 169 Kč

Luděk Kubát:

Poslední zastávka Peklo

Nové knihy

V kláštereckém zámeckém parku je nalezeno tělo mladé dívky a vedle ní podivný vzkaz pro policii. Vyšetřování se opět ujímají kriminalisté Petr Beránek a Šárka Jermanová. Oba policisty čeká zběsilý hon na vraha, který za sebou nechává další oběti.

Moba, 232 strany, 239 Kč, e-kniha 169 Kč

Lenka Pecharová:

Po stopách stoleté dámy

Nové knihy

Kniha k výročí vzniku Československa procházím jednotlivými roky. Zvídavé děti se dozvědí nejen zásadní historické skutečnosti, ale i to, kdy byla vynalezena hra Pexeso, kdo vymyslel kontaktní čočky nebo co znamená zkratka SUNAR. Knihu provázejí kvízy a dobové vtipy.

Portál, 184 stran, 299 Kč

Pavlína Brzáková:

Kryštof ÁDéHáDě

Nové knihy

Příběh dítěte s vývojovou dysfázií a ADHD vypráví o zoufalství, překonávání překážek, ale také o naději, která umírá jako poslední, a lásce, jež hory přenáší. Kniha působí léčivě na duši všech vyčerpaných rodičů hyperaktivních dětí a poskytuje inspiraci pro učitele i vychovatele.

Eminent, 232 stran, 269 Kč

Brian Posehn, Gerry Duggan:

Deadpool 5: Deadpool se žení

Nové knihy

Deadpool se žení! Bude manželský život užvaněnému žoldákovi klapat, i když se s nevěstou ocitne na líbánkách v Japonsku? A v dalším příběhovém flashbacku z minulosti putuje Wade do 50. let, aby zachránil Nicka Furyho před hrozbou... Hitlera, cestujícího v čase!

Crew, 168 stran, 379 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám