Hlavní obsah

Skupina Rybičky 48 našla v nové klipu ideálního muže pro ženy

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kutnohorská punkrocková kapela Rybičky 48 přichází se speciálním dárkem pro ženy. Vydala svůj dosud nejdelší klip Ženy a věnuje ho krásnější polovině lidstva. „Ženy jsou naší nekonečnou inspirací,“ vysvětlují muzikanti.

Klip skupiny Rybičky 48Video: Archiv kapely

 
Článek

Během natáčení klipu prošli velkou proměnou. Změnili se totiž v kapelu The Fishes, která stylizací připomíná legendární Beatles. K dobré atmosféře natáčení přispěla i Martina Pártlová, která si zahrála hlavní roli. Role kamarádky se ujala Veronika Arichteva. Hlavní mužské role se zhostil jeden z nejvyhledávanějších českých fitness trenérů Karel Frýd, který ztvárnil ideálního muže v podobě robotického modelu Muž 3000.

Přípravy natáčení trvaly necelé tři týdny. „Proč kapela ze šedesátých let? Píseň Ženy v nás tuhle dobu prostě evokuje a díky klipům a dnešní technologii si můžeme s kluky zahrát v jakékoliv hudební éře za posledních sto let,“ říká kytarista Petr Lebeda.

Zpěvák a baskytarista Kuba Ryba podotýká: „Ke klipu jsme samozřejmě přistupovali s naším heslem: náš humor začíná tam, kde končí veškerá legrace. Všichni herci byli dokonalí a šlo o jedno z nejlepších natáčení, kdy jsme měli u sebe opět našeho dvorního kameramana a režiséra Ondřeje Soukupa a produkčního Marka Nedvěda.“

„Písnička je věnována ženám a klip jsme se rozhodli zveřejnit na Valentýna z jednoho prostého důvodu. Přijde nám nesmyslné oslavovat lásku jeden den v roce. To je jako s Vánocemi, kdy jsou na sebe v jeden den všichni hodní. Domníváme se, že lásku a úctu k ženám bychom měli pěstovat každý den v roce,“ doplňuje ještě Ryba.

Slova svého zpěváka potvrzuje kapela bonusem v podobě speciálního koncertu ve stylu Ladies Night pro ticíc žen, které se zúčastnily výzvy a přihlásily se do kapelního newsletteru s tím, že mají zájem na Valentýna zhlédnout nový klip Ženy. Koncert se uskuteční v dubnu, o bližších podrobnostech bude kapela vyvolené ženy informovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám