Hlavní obsah

Nové knihy: Zafón, Croftová, Doehnertová a Koryta

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z plného proudu nově vydávaných knih vybíráme příběhy reálné, fiktivní a fantastické. Ze současnosti i dávnější minulosti. Nemohou chybět audioknihy ani komiks.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nové knihy

Článek

Carlos Ruiz Zafón:

Stín větru

Nové knihy

Desetiletý Daniel Sempere si v podzemí Barcelony má vybrat jeden knižní titul. Zvolí si román Stín větru záhadného autora Juliána Caraxe – a nastoupí spletitou a nebezpečnou cestu iniciace do světa literatury i dospívání. Životní osudy Daniela a Juliána se začnou protínat...

Ikar, přeložila Athena Alchazidu, 448 stran, 349 Kč

Kathryn Croftová:

Tvář mojí dcery

Nové knihy

Televizní reportérce Simone Porterové byla před osmnácti lety unesená půlroční dcerka Helena. Po letech se zničehonic objeví mladá žena jménem Grace a tvrdí, že má o Heleně informace. Má jí věřit?

 Ikar, přeložila Jana Kordíková, 296 stran, 279 Kč

Rodica Doehnertová:

Hotel Sacher

Nové knihy

Anna Sacherová chce po nenadálé manželově smrti pokračovat ve vedení hotelu. Ve foyer se však setkávají dva nesourodé manželské páry: princ a princezna von Traunstein a berlínští nakladatelé Marta a Maxmilian Aderholdovi. Rodí se drama lásky, nevěry a žárlivosti.

Knižní klub, přeložil Rudolf Řežábek, 328 stran, 299 Kč

Francis Spufford:

Zlatý vrch

Nové knihy

New York v roce 1746. Právě sem připluje mladý cizinec, Angličan Richard Smith, se směnkou na nevídanou částku tisíc liber. Román vystihuje atmosféru malého města, které se stává středem celé Ameriky. Tajemství a překvapivé zápletky i nečekané zvraty děje.

Vyšehrad, přeložila Kateřina Novotná, 320 stran, 328 Kč

Michael Koryta:

Kdo mi jde po krku

Nové knihy

Čtrnáctiletý Jace se stane svědkem brutální vraždy. Aby ho zabijáci nemohli vypátrat, dostane novou identitu a je umístěn do výukového programu pro přežití v přírodě v hlubokých lesích kdesi v Montaně. Jenže v nehostinné montanské divočině začíná boj o přežití.

Plus, 352 stran, 329 Kč

Fredrik Backman:

Medvědín

Nové knihy

Vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji znamená pro obyvatele Medvědína strašně moc. Hlavně pro hubeného teenagera Amata, pro Kevina, hvězdného hráče; i pro Petera, jejich obětavého generálního manažera, i jeho dceru. Jenomže to by se nesmělo lhát.

OneHotBook, namluvil Pavel Soukup, 2CD mp3, 15:10 hodin, 379 Kč

Ninka Reittu:

Vzhůru za dobrodružstvím

Nové knihy

Zmáťa a Záhada se opět setkávají, aby se spolu brodili prvním zimním sněhem. Zmáťův tatínek dostal úžasný nápad. Sestrojí si rybářského robota, který mu usnadní každodenní honbu za potravou pro početnou kočičí rodinu. Vynález funguje, jenže robot najednou zmizí.

Host, přeložila Barbora Musilová, 40 stran, 249 Kč

Laurence Gonzales

Umění přežít

Nové knihy

Kombinace dobrodružného vyprávění, vědeckých poznatků a praktických rad pomohla lidem – od nejvýznačnějších byznysmenů přes armádní důstojníky a pedagogy až po lékaře psychiatry – pochopit, jak zvládat stres, vyhodnocovat rizika a rozhodovat se pod tlakem.

Jota, přeložil Jakub Futera, 328 stran, 328 Kč

Mark Millar, John Romita jr.:

Kick Ass – Zabijačka

Nové knihy

Mindy McCreadyová má v paži sto způsobů, jak zabít člověka. O to se postaral její otec, superhrdina Taťulda. Mindy využívá svých schopností k masakrování mafiánů a superpadouchů. Taťulda už tu není a ona se snaží zapadnout do „normálního“ života.

Crew, 136 stran, 399 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám