Hlavní obsah

Fanoušci české muziky mohou už popětadvacáté hlasovat v anketě Žebřík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podpořit své oblíbené umělce mohou od ledna lidé ve 25. ročníku ankety Žebřík. O výsledcích ankety se bude rozhodovat během ledna a února a vítězové budou vyhlášeni 9. března v plzeňském DEPU2015.

Foto: Žebřík/Radim Hromádko

Mezi oceněnými v loňském ročníku ankety Žebřík byl zpěvák Tomáš Klus

Článek

Z hlasování na stránkách Anketazebrik.cz vzejde pět nominovaných v každé z deseti kategorií. Slavnostní udílení cen budou moderovat Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová, koncertně se představí Michal Hrůza, Olympic, Lenny, Wohnout a další.

„Žebřík slaví už čtvrtstoletí existence, a tak jsme pozvali hlavně ty kapely, které mají bohatou historii, a to nejen na Žebříku. Nebudeme ale jenom bilancovat, na své si přijdou i mladší fanoušci, program večera bude vícegenerační,“ láká na slavnostní večer ředitel Hudebních cen Žebřík Jarda Hudec.

Během šestihodinové show budou oceněni tři nejlepší interpreti a kapely v každé kategorii. Bronzové sošky pro vítěze pocházejí tradičně z dílny renomovaného sochaře Václava Česáka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám