Hlavní obsah

Hrdiny Temného případu budou oscarový Ali, Ejogová a Dorff

Novinky, Stanislav Dvořák

Třetí řada pro mnohé kultovního seriálu True Detective (Temný případ) se blíží a HBO potvrdilo jména hlavních herců – je tu nejen Mahershala Ali, ale také jeho kolega Stephen Dorff a přibyla nová sexy tvář Carmen Ejogová.

Foto: Profimedia.cz

Carmen Ejogová

Článek

Mahershala Ali, který získal Oscara za film Moonlight, má hrát policistu Wayna Hayse z Arkansasu. Vedle něj se objeví Stephen Dorff jako Roland West, rovněž zkušený policista.

Třetí řada ale nebude jen o dvojici zachmuřených chlápků, kteří se zabývají brutálními zločiny, přibyla tu ženská postava Amelie v podání Carmen Ejogové. Amelia je sympatická obyčejná učitelka z Arkansasu, kterou něco spojuje se dvěma dětmi pohřešovanými už od osmdesátých let.

Foto: Profimedia.cz

Mahershala Ali s Oscarem

Scénář napsal opět osvědčený Nic Pizzolatto a tentokrát prý bude i režírovat. Dalším režisérem se má stát Jeremy Saulnier.

Série se nyní točí kolem děsivého zločinu, jenž se stal v odlehlých horách. V předešlých řadách hráli Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Colin Farrell či Rachel McAdamsová. Seriál získal ceny Emmy, Zlatý glóbus, BAFTA a mnoho dalších.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám