Hlavní obsah

Nová alba: Mad Ride, Jan Smigmator či Black Hill

Právo, Jaroslav Špulák

Po svátcích obvykle nová alba nevycházejí. Ohlédněme se tedy za některými staršími, všemi z české scény.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Mad Ride: Včelaři ne!

Foto: archív kapely

Nová alba

Rocková kapela z Hostouně opatřila své nové album deseti skladbami. Formace Mad Ride v nich čerpá především z hard rocku, na desce jsou ale i vlivy metalu a punku. Texty jsou v češtině, charakteristický je syrový zvuk i zpěv.

Jan Smigmator: Vánoce/Christmas

Foto: archív autora

Nová alba

Swingový zpěvák Jan Smigmator vydal třetí sólové album, které se rozhodl zcela zasvětit Vánocům. Na desce najdeme jak vánoční swingovou klasiku Velkého amerického zpěvníku, tak zbrusu nové písně, v nichž se Smigmator představuje nejen jako interpret, ale také jako autor.

Mincing Fury...: Thousand Years of Emptiness

Foto: archív kapely

Nová alba

Brněnská kapela, jejíž historie sahá do druhé poloviny devadesátých let, v počátcích vycházela z ryzího grind coru. Postupně do něho zasadila více death metalu a v její hudbě je i spousta dalších stylových přesahů. V textech na čtvrtém albu je zachycena postapokalyptická vize světa.

Black Hill: Blacksperanto

Foto: archív kapely

Nová alba

Berounská rocková kapela Black Hill je na scéně již od roku 2001 a Blacksperanto je jejím čtvrtým albem. Kapela sází na přímočaré skladby s pořádným rockovým drajvem a zajímavými texty.

Colp: Phase # 12

Foto: Southern Power Production

Nová alba

Českobudějovická metalcoreová kapela Colp vydala novinku Phase # 12 ve dvacátém roce své existence. O desce tvrdí, že je zvukově více „napumpovaná“ a „nejhutnější“ ze všech, které během své existence vydala.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám