Hlavní obsah

Kultovní komedie Kancl ožije v roce 2018

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Server TV Line uvedl, že americká verze seriálu Kancl se po dlouhém váhání vrátí na obrazovky. Má se zase odehrávat ve firmě na kancelářské potřeby Dunder Mifflin.

Foto: NBC

Steve Carrell býval hvězdou seriálu Kancl. Nové obsazení ale zatím není známé.

Článek

Seriál si získal skvělou pověst rozpitváváním kancelářského života, skvělou parodií trapných rádoby přátelských šéfů, přetvářky a politické korektnosti. Hodně stál na herci Stevu Carellovi, který si vychutnával roli extrémně tupého oblastního manažera kanceláře, vyznačujícího se dementním humorem a nulovou oblíbeností ve firmě.

Tady ovšem přichází špatná zpráva. V nové verzi už Carell nemá hrát, někteří původní herci se ale prý vrátí a posílí je i nové postavy. NBC zatím odmítá sdělit další detaily o seriálu.

Kancl vycházel z britské předlohy, kde hrál Ricky Gervais. Ten v posledních letech několikrát říkal, že má nabídky, aby oživil postavu podivínského vedoucího kanceláře Davida Brenta z původní verze, ale stále se to nějak nedaří. Režisér Milan Šteindler natočil českou verzi britského seriálu, kde hráli Václav Kopta, Sára Venclovská, Michal Dalecký, Radim Novák, Pavla Vitázková a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám