Hlavní obsah

Nová alba: K. Michelle, Luke Bryan a Diablo Swing Orchestra

Právo, Jaroslav Špulák

K. Michelle je americká zpěvačka, která přináší několik dnů před vánočními svátky soulové album s moderními prvky. Její countryový kolega Luke Bryan zase nese na své novince tradici. Švédská metalová kapela Diablo Swing Orchestra je pak otevřená různým vlivům a ve výsledku hudebně nesmírně barevná.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

K. Michelle: Kimberly: The People I Used to Know

Foto: Atlantic

Nová alba

Americká zpěvačka, skladatelka a hudebnice K. Michelle, která je na scéně od roku 2009, přichází se svým v pořadí pátým studiovým albem. Jsou na něm písničky, které se nesou v duchu průměrného r’n’b a soulu. V jedné z nich hostuje Chris Brown.

Luke Bryan: What Makes You Country

Foto: Capitol

Nová alba

Šesté album amerického countryového zpěváka Lukeho Bryana nabízí sérii písniček, na kterých se Bryan autorsky podílel. Prohlubuje v nich svůj pohled na styl, který ctí v jeho nejslavnější podobě s příměsí popu.

Diablo Swing Orchestra: Pacifisticuffs

Foto: Spinefarm

Nová alba

Švédská kapela Diablo Swing Orchestra přichází se čtvrtým studiovým albem. Je první se zpěvačkou Kristin Evegårdovou. Původně mělo vyjít už loni, ale technické problémy jeho emisi zdržely. Kapela k metalu míchá další styly, je to barevné a zajímavé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám