Hlavní obsah

Nová alba: Pink, Robert Plant či Beck

Právo, Jaroslav Špulák

Americká zpěvačka Pink vydala novou desku po pěti letech, Robert Plant na své novince míchá hudební dekády, Beck na novém počinu čaruje a česká kapela Tichá dohoda skládá hold. Takový je výběr z nových alb pro tento týden.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Pink: Beautiful Trauma

Foto: RCA

Nová alba

Sedmé studiové album americké zpěvačky Pink přináší plnokrevné skladby v poprockové duchu. Umělkyně na něm také představuje v plné síle svůj výraz a hlasové dispozice. Beautiful Trauma je novinka po pěti letech.

Robert Plant: Carry Fire

Foto: Nonesuch

Nová alba

Jedenácté sólové album bývalého zpěváka skupiny Led Zeppelin potvrzuje jeho sklony objevovat na hudební cestě nové horizonty. Na novince v podstatě smíchal to staré s novým, přičemž výsledkem je autorsky, hudebně i interpretačně kvalitní album.

Beck: Colors

Foto: Universal Music

Nová alba

Američan Beck přichází s novou deskou, která nabízí ztracenou popovou klasiku 80. let, rockové kytary i experimentální elektroniku. Vyjma nového materiálu obsahuje i mixy starších singlů.

Vladivojna LaChia: 8 hlav šílenství

Foto: Supraphon

Nová alba

Filmem 8 hlav šílenství, který je již v kinech, se nechala inspirovat hudebnice Vladivojna LaChia na novém albu. Je na něm třináct skladeb plus dva bonusy, kromě protagonistky v nich zpívají Lucie Bílá, Aneta Langerová, Poly z kapely Insania, Kittchen, Lenka Dusilová a další.

Tichá dohoda: Hlasitá revoluce

Foto: archív kapely

Nová alba

Legendární pražská kapela Tichá dohoda vydává nové album Hlasitá revoluce. Hlásí se na něm nejenom ke své minulosti, ale také k odkazu světové kytarové scény šedesátých až devadesátých let.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám