Hlavní obsah

Nová DVD: Zahradnictví: Rodinný přítel, Vetřelec: Covenant, Strážci galaxie Vol. 2 a Příšerky pod hladinou

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Týden před premiérou druhé části trilogie Zahradnictví: Dezertér vychází na DVD část první s podtitulem Rodinný přítel. Režisér Ridley Scott se filmem Vetřelec: Covenant vrací do vesmíru, který před léty sám stvořil. Ze studia Marvel přichází pokračování úspěšného filmu Strážci galaxie. Příšerky pod hladinou je animovaná komedie z rodu těch, jejichž vlajkovou lodí se stala rybička Nemo.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Zahradnictví: Rodinný přítel

Nová DVD

Tři mladé ženy a jejich dvě děti během německé okupace čekají na návrat svých vězněných mužů a otců. Válkou vynucenému rodinnému společenství mezitím obětavě pomáhá rodinný přítel, lékař Jiří...Zahradnictví časově předchází Pelíškům a obsáhne 20 let života postav.

Zahradnictví: Rodinný přítel, ČR/ Slovensko/ Polsko 2017, 130 min., režie: Jan Hřebejk, hrají: Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Martin Finger, Jiří Macháček, Klára Melíšková a další.

Vetřelec: Covenant

Nová DVD

Na palubě vesmírné lodi Covenant panuje hluboké ticho. Posádka a další 2 tisíce duší na palubě průkopnického plavidla jsou v hluboké hibernaci na cestě k vzdálené planetě Origae-6 na opačné straně galaxie, kde chtějí založit novou základnu pro lidstvo. Výbuch blízké hvězdy jejich plány zmaří a přeživší zamíří k bližšímu cíli, který se však představí jako smrtící svět.

Vetřelec: Covenant, USA 2017, sci-fi thriller, 122 min., režie: Ridley Scott, hrají: Michael Fassbender, Katherine Waterstonová, Billy Crudup a další.

Strážci galaxie Vol. 2

Nová DVD

V prvním filmu se odvážný dobrodruh Peter Quill stal středem zájmu nájemných zabijáků poté, co mocnému padouchovi Ronanovi s plány ohrožujícími celý vesmír ukradl tajemnou kouli. Nyní se s partou superhrdinů vydává na další dobrodružství až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla.

Strážci galaxie Vol. 2, USA 2017, akční, 136 min., režie: James Gunn, hrají: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Sylvester Stallone, Kurt Russell a další.

Příšerky pod hladinou

Nová DVD

V jedné podmořské kolonii žije neposedný, tvrdohlavý a zvědavý klučina, chobotnička Deep, dále neurotická kreveta Alice, která sní o tom, že bude tančit a zpívat, a mořský ďas Evo, který sice ohromuje ostrými zuby, ale je dobrosrdečný, hodný a nemotorný. Jejich idylické údolí je náhle ohroženo zkázou, a tak se musí všichni změnit v hrdiny a najít záchranu.

Příšerky pod hladinou Španělsko/ USA 2017, animovaná komedie, 92 min., režie: Julio Soto Gurpide.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám