Hlavní obsah

Vypsaná fixa představuje klip k písni Robí Valentýn a ohlašuje turné

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Vypsaná fixa představuje svůj zbrusu nový videoklip. Je k písni Robí Valentýn z jejího letošního alba Tady to někde je. Na podzim vyrazí pardubická čtveřice na druhou část koncertního turné k albu.

Nový klip skupiny Vypsaná fixaVideo: Vypsaná fixa

 
Článek

Robí Valentýn je po Limitech druhým singlem z desky. Klip se natáčel v pražském KD Barikádníků.

Režisér Tomáš Bláha, který do hlavní role obsadil herce Stanislava Adámka, k němu řekl: „Myslím, že každý v sobě v určité životní etapě měl svého Robího, a možná i proto mi byla tahle píseň hned tak blízká. Bavila mě jak zvukem, tak jakousi snově opilou atmosférou. Hlavní hrdina vlastně nechce nic víc než lásku, ke které ale cesta nebývá vždycky jednoduchá. Klip se natáčel dva a půl dne, bylo to jedno z náročnějších natáčení, ale z výsledku máme ve finále všichni radost.“

Foto: Daniel Oravec - Vypsaná fixa

Vypsaná fixa se chystá i na druhou část svého turné k novému albu.

Během podzimu se Vypsaná fixa chystá na druhou část svého turné nazvaného stejně jako nové album. Začne 27. října ve Zlíně, skončí 20. prosince ve Velkém sále pražské Lucerny a bude obsahovat patnáct koncertů.

„Dlouho jsme přemýšleli, jak to celé pojmout, zkoušeli jsme najít vhodnou předkapelu, ale nakonec nás napadlo, že by si lidé zasloužili i trochu jiný zážitek, než je hudba. A tak před naším koncertem proběhne veřejné čtení, které obstaráme sami. Někdo bude číst a někdo bude vytvářet zvukovou kulisu. Bude to takové čtení na dobrý koncert. Obsah čtení bude opět vycházet z našeho nového alba,“ prozradil zpěvák a kytarista Márdi.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Tady to někde je Tour 2017

27. 10. Zlín – Masters of Rock Café

 4. 11. Ústí nad Labem – Doma

 9. 11. Hradec Králové –  Denoche

11. 11. Třinec – Tesla

23. 11. České Budějovice – Slávie

24. 11. České Budějovice – Slávie

25. 11. Chrudim – R Klub

28. 11. Brno – Sono Centrum

30. 11. Olomouc – S klub

 1. 12. Uherské Hradiště – Mír

 2. 12. Havlíčkův Brod – Oko

 8. 12. Ostrava – Barrak

15. 12. Jablonec nad Nisou – Na Rampě

16. 12. Jindřichův Hradec – KC Jitka

20. 12. Praha – Lucerna, Velký sál

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám