Hlavní obsah

Filmové premiéry: Barry Seal: Nebeský gauner, Velká oříšková loupež 2 a Temná věž

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle skutečné události natočil Doug Liman film Barry Seal: Nebeský gauner s Tomem Cruisem v titulní roli. Bručoun a Buddy se vracejí na plátna kin v novém animovaném dobrodružství Velká oříšková loupež 2. Snímkem Temná věž se dostává na filmová plátna svět spisovatele Stephena Kinga.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Barry Seal: Nebeský gauner

Trailer k filmu Barry Seal: Nebeský gaunerVideo: CinemArtCZ

Barry Seal se jako pilot dopravního letadla šíleně nudí. I proto přijme nabídku „náhodného kolemjdoucího“, z něhož se vyklube agent CIA, aby pilotoval pod záštitou tajných služeb. Barry je ovšem špatností prolezlý hazardér, který se nerozpakuje spojit i s protistranou. Jenže to dělá s takovým nadhledem a noblesou, že mu chtě nechtě musíte fandit.

Barry Seal: Nebeský gauner, USA 2017, akční drama, 114 min., režie: Doug Liman, hrají: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Caleb Landry Jones, Sarah Wrightová a další.

Velká oříšková loupež 2

Trailer k filmu Velká oříšková loupež 2Video: Vertical Entertainment CZ

Zvířata se dozvídají, že starosta má v plánu srovnat park Svobody se zemí a na jeho místě vybudovat nový, moderní, zábavní park. Jeho rozmazlená dcera Heather navíc unese mopslici Precious a Bručoun a Buddy se vydávají do nebezpečných městských ulic, aby ji zachránili. Musejí jednat velmi rychle a najít způsob, jak zachránit Precious a starostovy plány zastavit dříve, než navždy přijdou o své útočiště.

Velká oříšková loupež 2, Kanada/ USA/ Jižní Korea 2017, animovaný, 92 min., režie: Cal Brunker, namluvili: Will Arnett, Maya Rudolphová, Katherine Heiglová a Jackie Chan a další.

Temná věž

Trailer k filmu Temná věžVideo: Falcon

Roland Deschain, poslední z řádu rytířů, vede v tomto příběhu odvěkou bitvu s Walterem O'Dimem, známým též jako Muž v černém a je odhodlaný zabránit mu ve zničení Temné věže, která svou existencí drží pohromadě celý vesmír. Dobro a zlo se tak ocitají v souboji, který rozhodne o osudu všech světů, protože Roland je jediný, kdo je schopen Temnou věž před Mužem v černém ochránit.

Temná věž, USA 2017, akční sci-fi, 91 min., režie: Nikolaj Arcek, hrají: Matthew McConaughey, Idris Elba, Kateryne Winnicková, Claudia Kimová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám