Hlavní obsah

Festivaly Brod 1995 a Okoř lákají na Horkýže Slíže, Debbi, Žbirku i No Name

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 19. srpna proběhnou dva jednodenní hudební festivaly. První v podhradí Okoře, druhý v Českém Brodu na Kolínsku. V jejich programech se představí hvězdy česko-slovenské hudební scény.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Horkýže Slíže ozdobí svou účastí festival v Českém brodu.

Článek

Sedmnáctý ročník festivalu Okoř začne ve 14 hodin a jako první se na scéně představí česká skupina Eddie Stoilow. Po ní přijde na řadu Václav Neckář se skupinou Bacily (začne hrát v 15.30 hodin), následovat bude vystoupení Vypsané fixy (17.00) a Marka Ztraceného s hostující Martou Jandovou (18.30).

Ve 20 hodin zazpívá své největší hity Miro Žbirka, následují Mig 21 (21.30) a No Name (23.00). Programem provedou Tereza Tobiášová a Vojta Efler.

Pořadatelé festivalu Brod 1995, jenž se odehraje na atletickém stadiónu v Českém Brodu, pozvali slovenské rockery Horkýže Slíže, české kapely Žlutý pes, Čechomor, Mydy Rabycad či zpěvačku Debbi. Akci se podařilo za čtyři roky existence vypracovat na plnohodnotný festival, který zajímá fanoušky napříč generacemi. Jeho brány se otevřou ve 13 hodin a odstartuje ho osobitý rocker z Irska Travis O’Neill.

„Rád říkám, že Brod 1995 je malý festival velkých rozměrů. Pohodová, vstřícná až rodinná atmosféra festivalu je podložena špičkovým produkčním a technickým zázemím, a tak se všichni vystupující mohou předvést v tom nejlepším světle,” konstatuje zakladatel akce Petr Fořt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám