Hlavní obsah

Coenové točí šestidílný western pro Netflix

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavní bratři Joel a Ethan Coenové natočí svou westernovou sérii The Ballad of Buster Scruggs pro internetovou televizi Netflix. Hlavní roli Bustera Scruggse má hrát Tim Blake Nelson, který se objevil v komedii Bratříčku, kde jsi?

Foto: Profimedia.cz

Tim Blake Nelson bude mít hlavní roli.

Článek

Podle Netflixu bude mít historická série šest dílů a každá kapitola nabídne odlišný příběh o divokém západě. Bratři Coenové si Bustera Scruggse sami píšou i režírují. K westernu mají  vztah, už před sedmi lety se v podobném prostředí odehrával film True Grit (Opravdová kuráž).

„Coenové jsou vizionářští režiséři, mistrovští vypravěči a barvitě pracují s jazykem. Jsme nadšeni, že se Netflix stane místem, kde se naplno rozvine jejich talent,“ dodala Cindy Hollandová z Netflixu.

Bratři mají už od začátku devadesátých let velký úspěch u kritiky i diváků, ať už to byl Barton Fink, Fargo, Big Lebowski, Bratříčku, kde jsi?, Muž, který nebyl, Po přečtení spalte, Tahle země není pro starý, Seriózní muž nebo Opravdová kuráž a další filmy.

Reklama

Výběr článků

Načítám