Hlavní obsah

Nova nabídne pokračování Tváře a Policie Modrava i příběhy z gynekologie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Nova chce na podzim lákat diváky hlavně na pokračování show Tvoje tvář má známý hlas a seriálů Policie Modrava či Specialisté. Úplnou novinkou má být docu reality pořad Malé lásky, který nabídne skutečné příběhy z gynekologicko-porodnické kliniky.

Foto: Nova

Policie Modrava

Článek

Pondělky věnuje Nova další řadě krimiseriálu Specialisté s herci Davidem Prachařem, Jakubem Štáfkem, Zuzanou Kajnarovou a Janem Zadražilem. V úterý a ve čtvrtek se bude vysílat tradiční Ordinace v růžové zahradě a poté pořady Víkend nebo Prásk!.

Středa bude patřit novince Malé lásky, která bude nahlížet do světa nastávajících rodičů, lékařů a porodních asistentek. Vedle ní bude pokračovat i Výměna manželek.

V pátek poběží starší i novější české filmy. Premiérově se chystá třeba snímek Jak se zbavit nevěsty a také Ostravak Ostravski. Úspěšná show Tvoje tvář má známý hlas ovládne obrazovku v sobotu a novými tvářemi mají být Leona Machálková, Jan Kopečný, Aneta Krejčíková, Dalibor Gondík, Berenika Kohoutová, Tomáš Matonoha, Jitka Boho a Jan Maxián. V porotě usednou Jakub Kohák, Janek Ledecký, Aleš Háma a roli kouče dostal Martin Dejdar.

Nedělní prime time bude patřit Policii Modrava a publicistickým Střepinám.

Do budoucna Nova slibuje také český detektivní seriál z právnického prostředí Dáma a král s Miroslavem Donutilem, Matějem Hádkem a Terezou Hofovou nebo dokumentární drama Příběhy českých zločinů s rekonstrukcemi skutečných případů a reportérem Jankem Kroupou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám