Hlavní obsah

Tvůrce Simpsonů představil novinku pro Netflix

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Matt Groening, který stál u zrodu seriálu Simpsonovi, připravil novou animovanou sérii pro dospělé. Internetová televize Netflix ji uvede příští rok.

Foto: Profimedia.cz

Matt Groening

Článek

Dílko nazvané Disenchantment (Rozčarování) se odehrává v rozpadajícím se středověkém království Dreamland. „Je to o životě a smrti, lásce a sexu,“ poznamenal Groening, který má funkci výkonného producenta.

”Je to také o tom, jak si udržet smích ve světě plném utrpení a idiotů, navzdory tomu, co vám říkají stařešinové, čarodějové a další hňupové,“ uzavřel Groening.

Viceprezidentka Netflixu Cindy Hollandová je ze spolupráce nadšena. „Mattovo brilantní dílo oslovilo mnoho generací na celém světě,“ uvedla.

Mezi postavičky království Dreamland patří třeba princezna, která má problémy s alkoholem, a smělý elf Elfo. Hlasy jim propůjčí Abbi Jacobsonová (princezna), Nat Faxon (Elfo) a Eric Andre (Luci).

Seriál Simpsonovi se začal vysílat v roce 1989. Jeho duchovním otcem byl Groening, ale později už epizody nepsal sám, na to si najal celý tým scenáristů. V roce 2007 měla premiéru celovečerní komedie Simpsonovi ve filmu.

Reklama

Výběr článků

Načítám