Hlavní obsah

Nová alba: Coldplay, The Vamps a Edguy

Právo, Jaroslav Špulák

Pomalu začíná takzvaná okurková sezóna, nicméně než se rozhoří naplno, stihly vydat své novinky některé zajímavé kapely. V tomto týdnu především Coldplay, byť jde pouze o minialbum

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová alba 28. týden

Článek

Coldplay: Kaleidoscope

Foto: Warner Music

Nová alba

Britští Coldplay označují své čerstvé EP za sesterský projekt k zatím poslednímu albu A Head Full Of Dreams. Přinášejí na něm pět nových písní, které koprodukovali Rik Simpson, Daniel Green a Bill Rahko. Na skladbě A L I E N S skupina znovu spolupracovala s Brianem Enem a Markusem Dravsem.

Edguy: Monuments

Foto: Nuclear Blast

Nová alba

Německá powermetalová kapela Edguy vydává album, na nemž jsou nové i starší skladby. Novinek je pět, zbytek se vrací ke starým albům a připomíná ty nejlepší momenty kapely. Kolekce vychází i s DVD.

The Vamps: Night & Day

Foto: Marcury

Nová alba

Mladá britská kapela The Vamps přichází s projektem Night & Day. Jeho první část - pojmenovaná Night - nabízí osm skladeb v poprockovém duchu. Druhá část se bude jmenovat Day a vyjde v prosinci letošního roku.

Ten: Gothica

Foto: Frontiers Records

Nová alba

Britská hardrocková skupina Ten vyznává melodičnost, což dokazuje i na svém v pořadí třináctém albu. Řízné skladby formace, jež je na světě od roku 1995, v sobě mají stylovou tradici. Ve svých aranžích ale nepřinášejí nic zásadního, mají v sobě však svěžest a jiskru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám