Hlavní obsah

Nová DVD: Den patriotů, Tom a Jerry: Willy Wonka a továrna na čokoládu a Patriot

Právo, Věra Míšková

Den patriotů je akční drama podle skutečných událostí, Animovaná klasika pro celou rodinu, to je Tom a Jerry: Willy Wonka a továrna na čokoládu. Mel Gibson hraje hrdinu války za nezávislost ve filmu Patriot.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Den patriotů

Nová DVD

Po bombovém útoku na bostonském maratonu 2013, se policejní seržant Tommy Saunders  spojuje s odvážnými přeživšími, záchranáři a vyšetřovateli v závodu o čas - musí vypátrat atentátníky dřív, než znovu udeří.

Den patriotů, USA 2016, akční drama, 124 min., režie: Peter Berrg, hrají: Mark Wahlberg, John Goodman, J.K. Simmons, Michelle Monaghan a další.

Tom a Jerry: Willy Wonka a továrna na čokoládu

Nová DVD

Dobrosrdečný Charlie Bucket prokáže Tomovi a Jerrymu laskavost. Jeho noví přátelé se mu pak snaží jeho pomoc oplatit: opatřit mu zlatý kupón a zajistit mu tak návštěvu Wonkovy kouzelné továrny na čokoládu. Dokážou Charlie a jeho kamarádi odolat lákavým nástrahám Wonkovy lahůdkové říše?

Tom a Jerry: Willy Wonka a továrna na čokoládu, USA 2017, animovaný, 76 min., režie: Spike Brandt

Patriot

Nová DVD

Benjamin Martin je mírumilovný osadník, který chce své nejbližší za každou cenu uchránit před krvavými hrůzami koloniální války. Když ale jeho domov v Jižní Karolíně zpustoší anglická armáda, Benjamin Martin pochopí, že pouze nezávislost Spojených států zajistí jeho rodině klid a bezpečí. Z opatrného farmáře se stává hrdina války za nezávislost.

Patriot, USA/ Německo 2000, akční válečný, 168 min., režie: Rolland Emmerich, hrají: Mel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson, Jason Isaacs a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám