Hlavní obsah

Peter Bjorn and John, Ky-Mani Marley i J.A.R. míří na Vroutek

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Syn Boba Marleyho, skupina J.A.R. či švédské indie-popové trio Peter Bjorn and John. To je jen část programu festivalu Rock for Churchill, který proběhne 25. a 26. srpna ve Vroutku na Žatecku. Zvýhodněné vstupenky jsou v prodeji do 30. června.

Foto: rfch.cz

Ky-Mani Marley

Článek

Peter Bjorn and John na sebe upozornili hitem Young Folks v roce 2006. Ten pronikl do anglického singlového Top 20, do sitkomu How I Met Your Mother, seriálu Gossip Girl či do videoher FIFA 08 a MLB 2k13. Švédská skupina založená v roce 1999 vydala již sedm desek, z nichž nejnovější Breakin' Point vyšla minulý rok.

Ve Vroutku je již tradičně zastoupeno reggae, a to v podání známých německých Irie Révoltés, kteří se rozhodli letos zakončit kariéru, a Ky-Mani Marleyho. Rockovější zvuk nabídnou třeba belgičtí Triggerfinger.

Českou scénu zastupují J.A.R., Tata Bojs, Priessnitz, Vypsaná fiXa nebo Gaia Mesiah. Také DJ stage bude podle tvrzení pořadatelů letos mimořádně silná. Přijedou Roni Size, DJ Zinc, Dub Phizix & Strategy, InsideInfo a další. Novinkou letošního ročníku je třetí stage v podobě Red Bull Tour Busu. Na jeho střeše se návštěvníkům představí PSH, Prago Union, Paulie Garand & Idea, Kapitán Demo, Hentai Corporation a další.

Dvoudenní vstupenky jsou do 30. června v prodeji za 900 Kč na www.rfch.cz nebo na GoOut.cz, Ticketportal.cz a Ticketpro.cz. Od 1. července se cena vstupenky zvedá o 100 Kč. Stanování je na Rock for Churchill zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám