Hlavní obsah

Začíná Slunovrat. S Müllerem, Ebenem, Mládkem i Langerovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 23. června v 16.00 začíná nový hudební festival Slunovrat v areálu vodáckého kempu Sázavský ostrov – Kemp Sázava. Během dvoudenní akce vystoupí třeba Richard Müller, Ivan Mládek, Aneta Langerová a další.

Foto: Universal

Richard Müller

Článek

Celý festival otevře zpěvák Miro Šmajda se speciálním akustickým setem. Dále v pátek vystoupí František Nedvěd s kapelou či Xindl X a večer zakončí kapela Všichni Svatí, která představí písně ze své druhé studiové desky.

V sobotu začíná v 11.00 mladý zpěvák Pavel Callta, opět akusticky, a dále se návštěvníci mohou těšit na jména jako Bratři Ebenové, Thom Artway, David Stypka, Aneta Langerová nebo legendární Neřež s novou slovenskou zpěvačkou Katarínou Koščovou.

Hlavní hvězdou festivalu je zpěvák Richard Müller s doprovodnou kapelou, který přehraje zásadní hity své dlouhé kariéry.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Pavel Callta našel na Sázavafestu spoutu fanoušků

Ve spolupráci s hudebním portálem a časopisem Muzikus, hudebním obchodem Music City a se Svazem autorů a interpretů pořadatelé festivalu připravili doprovodnou akustickou Muzikus Stage. Na té se představí výherci talentových soutěží festivalu Slunovrat a Šance Muzikus a také další kapely jako Natural, Mrakoplaš nebo Die Kabbelka.

„Ráda bych pozvala diváky festivalu Slunovrat na vystoupení akustického dua Tamdoletma, které vyhrálo v březnu naši talentovou soutěž. Tvorba této kapely je mimořádně povedená,“ doplnila ředitelka festivalu Nikol Poselová.

Ve spolupráci s Českými drahami byly posíleny vlakové spoje na festival. V sobotu přesně v 9 hodin bude z nádraží Praha Braník vypraven speciální parní vlak, který doveze návštěvníky až na místo konání akce do města Sázava. Na místě jsou k dostání jednodenní (390-490 korun) i dvoudenní lístky (790 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám